Yee

Uit Djank mjemes
Ga naar: navigatie, zoeken

Wat is Yee?[bewerken]Yee "is een onomatopoeia uit een video die een geanimeerde dinosaurus heeft opgegeven die is gespecificeerd als Ankylosaurus genaamd Peek, die een kleine jingle zingt, die alleen onderbroken wordt door een Tyrannosaurus Rex genaamd Oro, die Yee schreeuwt !. Echter, in Engelse versie, zegt hij Peek !. Foto's van de dinosaurus begonnen met circulatie in augustus 2014 nadat de video op Reddit[1] verscheen.

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/823/349/06f.gif

Oorsprong:[bewerken]

Op 6 juni 2010, YouTuber Celyciah geupload het vol overtuiging eerste bron op het internet, een snelkoppeling clip getiteld Dinosauri antropomorfi Dalle voci ambigue van de Italiaanse versie van de animatiefilm Dinosaur Adventure door Dingo Pictures, Een low budget afslaan van de 1988 animatiefilm The Land Before Time. De bron video kreeg meer dan 350.000 keer bekeken sinds de upload op YouTube.


Original transcript: - Mamma e papa 'hanno un nuovo bebe' e non se ne fanno piu' niente di te! - Yee, kom puoi dire una cosa vergelijking, la maggior parte di noi fratelli o sorelle, ik genitori Amano tutti i figli allo stesso modo. Vertaald transcript: - Mama en papa hebben een nieuwe baby gekregen en ze zijn niets meer te doen aan u! - Yee. hoe kun je zoiets zeggen, de meesten van ons, broeders en zusters, de ouders houdt van al hun kinderen op dezelfde manier. Op 29 februari, 2012, YouTuber revergo geupload een bewerkte versie van de video met de titel “Yee”, vergezeld met instrumentale nummers uit de film zelf. Binnen drie jaar, de video won meer dan 2.000.000 keer bekeken en 2.600 reacties.

Verspreiding[bewerken]

De video bleef relatief obscure tot 23 augustus 2014, toen het aan de r / youtubehaiku subreddit, waar hij ontving meer dan 2.190 stemmen (93% upvoted) en 110 reacties in de eerste twee weken werd ingediend. De zinsnede “yee” werd vervolgens door Tumblr gebruikers, die begon detachering fan art en photoshopped beelden van de dinosaurussen van de video aangenomen.

Referenties[bewerken]

  1. Reddit, https://reddit.com/