Yeah boy

Uit Djank mjemes
Ga naar: navigatie, zoeken

Yeah Boy Meme[bewerken]

Over

My Longest Yeah Boy Ever is een video remix-serie gebaseerd op footage van YouTuber llMegaxlxll[1], die een uitgebreide versie van rapper Flavor Flav's iconische catchphrase schreeuwt "Yeah boy."

Oorsprong

Op 15 oktober 2015 uploadde YouTuber llMegaxlxll een clip van zichzelf die de uitdrukking "Yeah Boy" zo lang mogelijk binnen één adem schreeuwt (hieronder weergegeven). In de loop van het volgende jaar kreeg de video meer dan 2,4 miljoen views en 10.000 reacties.

Verspreiding

Op 19 maart 2016 heeft Redditor assignpseudonym de video ingediend naar /r/DeepIntoYouTube[2] , waar het op 1.500 stemmen (96% opgewekt) en 110 opmerkingen verzamelde voordat ze gearchiveerd werden. Op die dag heeft YouTuber YourSpecialFriend een remix van de video geüpload, die uitziet in de buitenruimte als hij begint te schreeuwen "Yeah boy" (hieronder weergegeven, links). Ook op 19 maart publiceerde Redditor OpticalData een schermafbeelding van de YouTube-pagina voor de oorspronkelijke video naar /r/me_irl[3], waar het meer dan 1.300 stemmen (96% opgewekt) opnam voordat ze worden gearchiveerd.

Op 26 mei uploadde YouTuber kawaiigaythug[4] een 10 uur lange lus van de video, die over de volgende vijf maanden meer dan 1,3 miljoen views en 8.300 opmerkingen behaalde.

Op 13 augustus heeft YouTuber DeluxeGods[5]. een val remix geplaatst met behulp van audio van de originele clip.

Notes[bewerken]

  1. https://www.youtube.com/channel/UCke7MCDtOIKFVFP0s6avA0w
  2. https://www.reddit.com/r/DeepIntoYouTube/
  3. https://www.reddit.com/r/me_irl/
  4. https://youtu.be/ayCSI7aNjwM
  5. https://www.youtube.com/user/THEWORSTTYLER